Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fremdrift og nabokontakt

17 april

Våroppdatering

avatar

Skanska

E-post

Arbeidene på beredskapssenteret er i gang igjen etter noen dager påskeferie. Produksjon og fremdrift går fortsatt bra til tross for koronasituasjonen som gir oss enkelte utfordringer. Det er ikke registrert smittede på prosjektet, og de strenge smitteverntiltakene vi har innført opprettholdes.
I ukene som kommer fortsetter vi med ferdigstilling og testing innvendig, mens utendørs begynner asfaltarbeidene på igjen etter vinteren. Den siste tiden har vi også begynt å rigge ned deler av spise- og skiftebrakkene da behovet ikke lenger er like stort.

Vi legger ved noen nye dronebilder tatt sist uke. Utenfor anlegget kan en legge merke til den nyetablerte uttrykningsveien som krysser E6 og går forbi vegvesenet sin kontrollstasjon.

Ønsker alle våre lesere en god helg!