Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fremdrift og nabokontakt

6 desember

Vinter i anmarsj

avatar

Skanska

E-post

Vinteren har gjort sitt inntog på Taraldrud, og disse vakre bildene ble tatt i nydelig vintervær torsdag 05.12.

Fasader og tak på de forskjellige bygningene nærmer seg ferdig, og det er i hovedsak innvendig arbeid som gjenstår. Utendørs er vi godt på vei og enkelte av veiene er allerede asfaltert. Denne uka forsvant også den siste av tårnkranene som har vært et synlig landemerke på anleggsdriften på Taraldrud i lengre tid. Det er blitt lagt ned mange arbeidstimer de siste månedene for å holde tritt med den planlagte produksjonen, og vi fortsetter for full maskin ut året.

Vi har også en gledelig nyhet til alle turglade mennesker! Friluftsbroen åpner for alminnelig ferdsel tirsdag 17.12. Det blir en overlevering sammen med Skanska, Oppegård Kommune og Politiets Fellestjenester denne dagen. Friluftsbroen er dermed klar til skisesongen som lovet, så da er det bare å vente på nok snø 🙂

Adkomstområdet med turveibroen i forgrunnen. Broen åpner for alminnelig ferdsel tirsdag 17.12.

Hovedområdet 5. desember 2019

Treningsområdet 5. desember 2019

Taraldrud 5. desember 2019