Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fremdrift og nabokontakt

28 juni

Kranselag på Taraldrud

avatar

Skanska

E-post

Som nevnt i forrige blogginnlegg har mange av byggene på beredskapssenteret fått tett tak. Det er lang tradisjon i bygningsbransjen for å feire dette med et såkalt kranselag. Denne uken ble det arrangert kranselag på Taraldrud. Et lokalt cateringfirma stilte med oppdekning og herlig grillmat med tilbehør til ca. 200 menn og kvinner. Et lokalt band spilte skikkelig god musikk man kunne svinge seg til etter maten. Skanska takker lokale krefter i Oppegård for bidraget til et vellykket kranselag.

Skanska’s anleggsleder Espen Rudshaug brukte også anledningen til å takke alle som har bidratt i prosjektet, både innen planlegging og i forbindelse med utførelse. Prosjektet skrider fremover, og vi er nå temmelig nøyaktig halvveis i utførelsesfasen. Det er en stor innsats som er lagt ned, men også en enorm «bit av elefanten» som gjenstår. Espen minnet også om at sikkerheten kommer først i alt vi gjør. Enten arbeider vi sikkert eller ikke i det hele tatt. Takk for påminnelsen, Espen og gratulerer med tett bygg!

Både byggherre, politiet, prosjekterende og utførende sto på gjestelista til kranselaget ved PNB

Bord er dekket til 200 personer