Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fremdrift og nabokontakt

6 juli

Uke 27

avatar

Skanska

E-post

Denne ukens høydepunkt var montering av tårnkran 2. Montasjen er en prosess som går over 3 dager, se bildeserie. Etter selve kranmontasjen blir det montert antikollisjonssystem i tårnkranene. Det er et system som har kontroll på hvor løpekattene (det er det wire-festet på en heisekran heter) og  utliggerne på de ulike kranene er i forhold til hverandre, slik at de ikke kan kollidere. Tårnkran 3 monteres i midten av august, og fra det tidspunktet er vi fullt rigget for betongarbeidene for hovedbygget.

Bildeserie over kranmontasjen:

Dag 1 reises tårnet (38 m):

 

Dag 2 monteres utligger (60 m)

Dag 3 heises og monteres utligger på plass

Bloggen tar sommerferie til og med uke 30. Med dette ønskes alle lesere en riktig god sommer.